Allergeendichte Hoezen

Huisstofmijten verzamelen zich vooral in uw beddengoed, alwaar zij de nachtrust kunnen belemmeren door allergische reakties te veroorzaken zoals hoesten, niezen, huiduitslag en jeuk. Met allergeendichte hoezen kunt u deze symptomen bestrijden.

» bekijk het assortiment allergeendichte hoezen

In sommige gevallen worden de allergeendichte hoezen (deels) vergoed door de zorgverzekering! Kijk daarvoor op de website van uw verzekeraar.

Allergeendichte hoezen worden om de matras, het dekbed en de kussens gedaan zodat de huisstofmijt niet kan binnendringen en zodat de stofdeeltjes uit het matras niet in de lucht terecht komen. Nog steeds is dit de beste methode om huisstofmijtallergie klachten in- en rondom het bed en tijdens het slapen te verminderen. De (wasbare) allergeenwerende hoezen zorgen ervoor dat de huisstofmijten niet kunnen binnendringen in de matras en kussens, en dat de allergenen die al in het matras of kussen zitten niet vrij door de lucht kunnen zweven.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van een speciaal allergeenwerend synthetisch dekbed en synthetische kussens of een allergie matras.

Kijk voor een uitgebreid overzicht aan allergie vrij  en hypoallergeen beddengoed op de site van de Allergie Winkel.

» AllergieWinkel website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.